Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lafertin Yvan

Op 02-09-1973 is Lafertin Yvan te Bonheiden (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 632314789. De (hoofd)activiteit van Lafertin Yvan is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lafertin Yvan
Plaats:
Bonheiden
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
632314789
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Stukadoorswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gemeenteheide 2
2820 Bonheiden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-09-1973
632314789
Uitspraak faillissement op 2 september 1973.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen Opening van het faillissement, dagvaarding, van : LAFERTIN YVAN, GEMEENTEHEIDE 2, 2820 BONHEIDEN, geboortedatum en -plaats : 2 september 1973 MECHELEN. Referentie : 20150085. Datum faillissement : 27 april 2015. Handelsactiviteit : stukadoorswerken Handelsbenaming : TAVO Ondernemingsnummer : 0632.314.789 Curator : Mr DE PRTRE LUC, SCHUTTERSVEST 23/3, 2800 MECHELEN. Voorlopige datum van staking van betaling : 17/04/2015 Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, Voochtstraat 7, 2800 Mechelen. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen : 22 juni 2015. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel : De Griffier, H.Berghmans
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland