Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Compogravure Guy

Op 05-12-2016 is Compogravure Guy te Lede (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 428033086. De (hoofd)activiteit van Compogravure Guy is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Compogravure Guy
Plaats:
Lede
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
428033086
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kasteeldreef 9
9340 Lede
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-12-2016
428033086
Uitspraak faillissement op 5-12-2016.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: COMPOGRAVURE GUY NV, KASTEELDREEF 9, 9340 LEDE. Referentie: 20160482. Datum faillissement: 5 december 2016. Handelsactiviteit: prepres Ondernemingsnummer: 0428.033.086 Curator: Mr WILLEMS HERMAN, TEREKEN 91, 9100 SINT-NIKLAAS. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/12/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, Noordlaan 31, 9200 Dendermonde. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 20 januari 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, S. Van Engelgem
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland