Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bilzen Taxi & Koerier

Op 31-10-2017 is Bilzen Taxi & Koerier te Bilzen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 888143876. De (hoofd)activiteit van Bilzen Taxi & Koerier is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bilzen Taxi & Koerier
Plaats:
Bilzen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
888143876
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Exploitatie van taxi's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Spurkerweg 1A/6
3740 Bilzen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
31-10-2017
888143876
Uitspraak faillissement op 31-10-2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: BILZEN TAXI & KOERIER BVBA, SPURKERWEG 1A, 3740 BILZEN. Referentie: 20170252. Datum faillissement: 31 oktober 2017. Handelsactiviteit: taxi- en koeriersdiensten Ondernemingsnummer: 0888.143.876 Curatoren: Mr MAILLEUX BERNARD, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN; Mr RUYSSCHAERT FELIX, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN; Mr BERNAERTS MARK, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/10/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 december 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: An SCHOENAERS
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland