Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Le Marchand De Sable

Op 21-11-2017 is Le Marchand De Sable te Tournai (Henegouwen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 424310662. De (hoofd)activiteit van Le Marchand De Sable is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Le Marchand De Sable
Plaats:
Tournai
Provincie:
Henegouwen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
424310662
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Place De Lille 28
7500 Tournai
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-11-2017
424310662
Uitspraak faillissement op 21-11-2017.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: LE MARCHAND DE SABLE BVBA, PLACE DE LILLE(TOU) 28, 7500 TOURNAI. Referentie: 20170506. Datum faillissement: 21 november 2017. Handelsactiviteit: BEHEER VAN NIET-RESIDENTIEEL ONROEREND GOED Ondernemingsnummer: 0424.310.662 Curator: Mr BEKAERT BERT, BOLLEBERGEN 2A BUS 20, 9052 ZWIJNAARDE. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/11/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 januari 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: Griffier-hoofd van dienst, C. VAN KERCKHOVE
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland