Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vander Elst Steve

Op 25-01-2018 is Vander Elst Steve te Lommel (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 839889445. De (hoofd)activiteit van Vander Elst Steve is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vander Elst Steve
Plaats:
Lommel
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
839889445
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schilderen van gebouwen
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
J Van Arteveldestraat 9
3920 Lommel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-01-2018
839889445
Uitspraak faillissement op 25-1-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: VANDER ELST STEVE, JACOB VAN ARTEVELDESTRAAT 9, 3920 LOMMEL, geboortedatum: 19 januari 1979. Referentie: 20180027. Datum faillissement: 25 januari 2018. Handelsactiviteit: schilderwerken Handelsbenaming: SCHILDERWERKEN STEVE Ondernemingsnummer: 0839.889.445 Curatoren: Mr NAUDTS LUC, SPRINGSTRAAT 12, 3530 HOUTHALEN; Mr MACOURS THEO, EERSELS 56, 3980 TESSENDERLO. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/01/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 maart 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: Ilse MANSHOVEN
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland