Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dumoulin Steven

Op 08-03-2018 is Dumoulin Steven te Tournai (Henegouwen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 765083045. De (hoofd)activiteit van Dumoulin Steven is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dumoulin Steven
Plaats:
Tournai
Provincie:
Henegouwen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
765083045
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Ziekenvervoer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Sainte-Aldegonde 82
7540 Tournai
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-03-2018
765083045
Uitspraak faillissement op 8-3-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: DUMOULIN STEVEN, RUE SAINTE-ALDEGONDE (K) 82, 7540 KAIN (TOURNAI), geboortedatum en -plaats: 25 november 1969 DOORNIK. Referentie: 20180018. Datum faillissement: 8 maart 2018. Handelsactiviteit: ZIEKENVERVOER Handelsbenaming: TRANSPORT STEVEN Uitbatingsadres: NIEUWEPONTSTRAAT 5, 9600 RONSE Ondernemingsnummer: 0765.083.045 Curator: Mr TEINTENIER Lieve, FRANKLIN ROOSEVELTPLEIN 42/0002, 9600 RONSE. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/02/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 april 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: S. DE WITTE, griffier
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland