Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Neirinck Stalinrichtingen

Op 30-04-2018 is Neirinck Stalinrichtingen te Ruiselede (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 419737905. De (hoofd)activiteit van Neirinck Stalinrichtingen is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Neirinck Stalinrichtingen
Plaats:
Ruiselede
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
419737905
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Vervaardiging van metalen deuren en vensters
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Groene Sprietstraat 7
8755 Ruiselede
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-04-2018
419737905
Uitspraak faillissement op 30-4-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: NEIRINCK STALINRICHTINGEN BVBA, GROENE-SPRIETSTRAAT 7, 8755 RUISELEDE. Referentie: 20180090. Datum faillissement: 30 april 2018. Handelsactiviteit: VERVAARDIGEN VAN METALEN CONSTRUCTIEWERKEN EN DELEN ERVAN Handelsbenaming: NEIRINCK STALINRICHTINGEN Ondernemingsnummer: 0419.737.905 Curatoren: Mr MELIS FILIP, PASTORIESTRAAT 336, 8200 BRUGGE; Mr SAMYN LAURENT, MEXICOSTRAAT 8, 8730 BEERNEM. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/04/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 juni 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, T. NEELS
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland