Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vantorre Kenneth

Op 29-05-2018 is Vantorre Kenneth te Eeklo (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 600977653. De (hoofd)activiteit van Vantorre Kenneth is productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vantorre Kenneth
Plaats:
Eeklo
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
600977653
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht
Hoofdcode
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht
Nevencode
Handel in elektriciteit
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schaperijstraat 136
9900 Eeklo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-05-2018
600977653
Uitspraak faillissement op 29-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: VANTORRE KENNETH, SCHAPERIJSTRAAT 136, 9900 EEKLO, geboren op 10/02/1989 in GENT. Handelsactiviteit: handel in electriciteit Ondernemingsnummer: 0600.977.653 Referentie: 20180192. Datum faillissement: 29 mei 2018. Rechter Commissaris: PATRICE CARON. Curator: MATTHIAS GESQUIERE, RIJSENBERGSTRAAT 148, 9000 GENT- m.gesquiere@portelio.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 september 2018 . Voor eensluidend uittreksel: De curator:GESQUIERE MATTHIAS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland