Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Sandra Lindsey

Op 19-06-2018 is Sandra Lindsey te De Pinte (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 694893746. De (hoofd)activiteit van Sandra Lindsey is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Sandra Lindsey
Plaats:
De Pinte
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
694893746
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Algemene reiniging van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Latemstraat 22
9840 De Pinte
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-06-2018
694893746
Uitspraak faillissement op 19-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: SANDRA LINDSEY, LATEMSTRAAT 22, 9840 DE PINTE, geboren op 19/06/1985 in KORTRIJK. Handelsactiviteit: administratieve aktiviteiten t.b.v. kantoren Handelsbenaming: NOTALIN Ondernemingsnummer: 0694.893.746 Referentie: 20180209. Datum faillissement: 19 juni 2018. Rechter Commissaris: ISABELLE VAN VOOREN. Curator: GWENDOLYN VAN KERCKVOORDE, APPENSVOORDESTRAAT 145, 9920 LOVENDEGEM- gwendolyn.van.kerckvoorde@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN KERCKVOORDE GWENDOLYN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland