Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bevlika

Op 22-05-2018 is Bevlika te Merksplas (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 473228554. De (hoofd)activiteit van Bevlika is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bevlika
Plaats:
Merksplas
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
473228554
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steenweg Op Turnhout 191
2330 Merksplas
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-05-2018
473228554
Uitspraak faillissement op 22-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: BEVLIKA BVBA STEENWEG OP TURNHOUT 191, 2330 MERKSPLAS. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN AUTO'S EN LICHTE BESTELWAGENS Ondernemingsnummer: 0473.228.554 Referentie: 20180132. Datum faillissement: 22 mei 2018. Rechter Commissaris: KURT BOMHALS. Curator: TOM VAN EVEN, PARKLAAN 88, 2300 TURNHOUT- info@vaneven.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN EVEN TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland