Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Houdt Het Fit

Op 03-07-2018 is Houdt Het Fit te Gent (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 841577146. De (hoofd)activiteit van Houdt Het Fit is ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Houdt Het Fit
Plaats:
Gent
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
841577146
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Vermogensbeheer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zuiderlaan 1-3/1
9000 Gent
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-07-2018
841577146
Uitspraak faillissement op 3-7-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: HOUDT HET FIT NV ZUIDERLAAN 1-3, 9000 GENT. Handelsactiviteit: / Ondernemingsnummer: 0841.577.146 Referentie: 20180224. Datum faillissement: 3 juli 2018. Rechter Commissaris: STEFAAN D'HAEZE. Curator: GWENDOLYN VAN KERCKVOORDE, APPENSVOORDESTRAAT 145, 9920 LOVENDEGEM- gwendolyn.van.kerckvoorde@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/07/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN KERCKVOORDE GWENDOLYN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland