Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bauden Bjorn

Op 03-08-2018 is Bauden Bjorn te Ieper (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 833762609. De (hoofd)activiteit van Bauden Bjorn is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bauden Bjorn
Plaats:
Ieper
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
833762609
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Uitvoeren van metsel- en voegwerken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wervikstraat 49
8902 Ieper
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-08-2018
833762609
Uitspraak faillissement op 3-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: BAUDEN BJORN, WERVIKSTRAAT 49, 8902 ZILLEBEKE, geboren op 28/12/1982 in IEPER. Handelsactiviteit: aannemer voegwerken Handelsbenaming: VOEGWERKEN BAUDEN Uitbatingsadres: HOUTEMSTRAAT 27, 8980 ZONNEBEKE Ondernemingsnummer: 0833.762.609 Referentie: 20180025. Datum faillissement: 3 augustus 2018. Rechter Commissaris: ANNE-MARIE SYX. Curator: TINA HOUTMAN, LOMBAARDSTRAAT 26, 8900 IEPER- tina.houtman@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HOUTMAN TINA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland