Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Popcorn

Op 27-09-2018 is Popcorn te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 542590284. De (hoofd)activiteit van Popcorn is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Popcorn
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
542590284
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Holdings
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
De Keyserlei 5/58
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-09-2018
542590284
Uitspraak faillissement op 27-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: POPCORN BVBA DE KEYSERLEI 5, 2018 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: tussenpersoon in de handel Ondernemingsnummer: 0542.590.284 Referentie: 20180902. Datum faillissement: 27 september 2018. Rechter Commissaris: WALTER CLEMENT. Curator: BRUNO VAN IMPE, ANDRE HERMANSLAAN 16, 2100 DEURNE (ANTWERPEN)- brunovanimpe@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN IMPE BRUNO.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland