Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Thirion Patrick Edmond

Op 24-09-2018 is Thirion Patrick Edmond te Zemst (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 692402529. De (hoofd)activiteit van Thirion Patrick Edmond is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Thirion Patrick Edmond
Plaats:
Zemst
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
692402529
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kluisweg 2
1980 Zemst
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-09-2018
692402529
Uitspraak faillissement op 24-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: THIRION PATRICK, KLUISWEG 2, 1980 ZEMST, geboren op 16/09/1968 in TEMSE. Handelsactiviteit: vennoot VOF NBF EXCLUSIVE elektrische installatie Ondernemingsnummer: 0692.402.529 Referentie: 20180145. Datum faillissement: 24 september 2018. Rechter Commissaris: FREDERIK VERCAUTEREN. Curator: NANCY VANNUETEN, LIERBAAN 209, 2580 PUTTE- nancy@schellemans-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANNUETEN NANCY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland