Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Heyninck Gina

Op 24-09-2018 is Heyninck Gina te Zemst (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 684328268. De (hoofd)activiteit van Heyninck Gina is reparatie van computers en consumentenartikelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Heyninck Gina
Plaats:
Zemst
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
684328268
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Reparatie van computers en consumentenartikelen
Nevencode
Reparatie van andere consumentenartikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kluisweg 2
1980 Zemst
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-09-2018
684328268
Uitspraak faillissement op 24-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: HEYNINCK GINA, KLUISWEG 2, 1980 ZEMST, geboren op 22/06/1973 in SINT-NIKLAAS. Handelsactiviteit: vennoot VOF NBF EXCLUSIVE reparatie van gedragen kleding Ondernemingsnummer: 0684.328.268 Referentie: 20180146. Datum faillissement: 24 september 2018. Rechter Commissaris: FREDERIK VERCAUTEREN. Curator: NANCY VANNUETEN, LIERBAAN 209, 2580 PUTTE- nancy@schellemans-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANNUETEN NANCY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland