Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Create Gezondheid &Amp; Voedingsinstituut

Op 04-10-2018 is Create Gezondheid &Amp; Voedingsinstituut te Zoersel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 645521835. De (hoofd)activiteit van Create Gezondheid &Amp; Voedingsinstituut is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Create Gezondheid &Amp; Voedingsinstituut
Plaats:
Zoersel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
645521835
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapellei 196
2980 Zoersel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-10-2018
645521835
Uitspraak faillissement op 4-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: CREATE - GEZONDHEID & VOEDINGSINSTITUUT KAPELLEI 196, 2980 ZOERSEL. Handelsactiviteit: overige persoonlijke diensten Ondernemingsnummer: 0645.521.835 Referentie: 20180916. Datum faillissement: 4 oktober 2018. Rechter Commissaris: JAN LANGENUS. Curator: JAN BERGMANS, EIKENSTRAAT 80, 2840 RUMST- advocaat@bergmans-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BERGMANS JAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland