Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Color Painting

Op 30-10-2018 is Color Painting te Meerhout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 845914234. De (hoofd)activiteit van Color Painting is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Color Painting
Plaats:
Meerhout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
845914234
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Genelaar 46
2450 Meerhout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-10-2018
845914234
Uitspraak faillissement op 30-10-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: COLOR PAINTING COMM.V. GENELAAR 46, 2450 MEERHOUT. Handelsactiviteit: SCHILDEREN, GLASZETTEN, ACTIVITEITEN INTERIEURDECORATEURS Ondernemingsnummer: 0845.914.234 Referentie: 20180265. Datum faillissement: 30 oktober 2018. Rechter Commissaris: PETER VANHERCK. Curator: EEF STESSENS, COLBURNLEI 22, 2400 MOL- eefje@colburnadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: STESSENS EEF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland