Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement T. Palm - Elbo

Op 28-11-2018 is T. Palm - Elbo te Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 441674751. De (hoofd)activiteit van T. Palm - Elbo is weg- en waterbouw.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
T. Palm - Elbo
Plaats:
Erpe-Mere
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
441674751
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Weg- en waterbouw
Nevencode
Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oudenaardsesteenweg 281
9420 Erpe-Mere
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-11-2018
441674751
Uitspraak faillissement op 28-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: T. PALM - ELBO NV OUDENAARDSESTEENWEG 281, 9420 ERPE-MERE. Handelsactiviteit: algemene bouw van residentiele huizen Ondernemingsnummer: 0441.674.751 Referentie: 20180538. Datum faillissement: 28 november 2018. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curators: MARGA PIETERS, AFFLIGEMDREEF 144, 9300 AALST- marga.pieters@telenet.be;LIEVEN D'HOOGHE, VIJFSTRATEN 57, 9100 SINT-NIKLAAS- lieven.dhooghe@truyensadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PIETERS MARGA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland