Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Rv Logistiek

Op 17-12-2018 is Rv Logistiek te Beveren (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 508478849. De (hoofd)activiteit van Rv Logistiek is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rv Logistiek
Plaats:
Beveren
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
508478849
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Aven Ackers 11
9130 Beveren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-12-2018
508478849
Uitspraak faillissement op 17-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: RV-LOGISTIEK BVBA AVEN ACKERS(VER) 11, 9130 DOEL. Handelsactiviteit: vervoersondersteunende activiteiten Ondernemingsnummer: 0508.478.849 Referentie: 20180580. Datum faillissement: 17 december 2018. Rechter Commissaris: RUDY DEBBAUT. Curator: GUY VAN DEN BRANDEN, COLMARSTRAAT 2 A, 9100 SINT-NIKLAAS- guy@vandenbrandenadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DEN BRANDEN GUY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland