Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Schrijnwerkerij De Slachmeulder

Op 05-03-2019 is Schrijnwerkerij De Slachmeulder te Herne (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 442373646. De (hoofd)activiteit van Schrijnwerkerij De Slachmeulder is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Schrijnwerkerij De Slachmeulder
Plaats:
Herne
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
442373646
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schrijnwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Assesteenweg 200
1540 Herne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-03-2019
442373646
Uitspraak faillissement op 5-3-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: SCHRIJNWERKERIJ DE SLACHMEULDER BVBA STEENWEG ASSE(HN)200, 1540 HERNE. Handelsactiviteit: schrijnwerker Ondernemingsnummer: 0442.373.646 Referentie: 20190145. Datum faillissement: 5 maart 2019. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: BERT DEHANDSCHUTTER, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- bdehandschutter@racine.eu. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEHANDSCHUTTER BERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland