Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Rspv Ontwikkeling

Op 05-03-2019 is Rspv Ontwikkeling te Kortrijk (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 556621533. De (hoofd)activiteit van Rspv Ontwikkeling is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rspv Ontwikkeling
Plaats:
Kortrijk
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
556621533
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leiestraat 22
8500 Kortrijk
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-03-2019
556621533
Uitspraak faillissement op 5-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: RSPV ONTWIKKELING BVBA LEIESTRAAT 22, 8500 KORTRIJK. Handelsactiviteit: Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten Ondernemingsnummer: 0556.621.533 Referentie: 20190050. Datum faillissement: 5 maart 2019. Rechter Commissaris: PETER HERPELS. Curator: Geert SOETAERT, Groeningestraat 33, 8500 KORTRIJK- geertsoetaert@dsda.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: SOETAERT Geert.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland