Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Weghsteen

Op 04-03-2019 is Weghsteen te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 405156033. De (hoofd)activiteit van Weghsteen is ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Weghsteen
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
405156033
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rijselstraat 2A 00.01
8200 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-03-2019
405156033
Uitspraak faillissement op 4-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: WEGHSTEEN NV RIJSELSTRAAT 2A BUS 00-01, 8200 BRUGGE. Handelsactiviteit: ACTIVITEITEN VAN BEURSVENNOOTSCHAPPEN Handelsbenaming: WEGHSTEEN Uitbatingsadres: RIJSELSTRAAT 2A BUS 00-01, 8200 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0405.156.033 Referentie: 20190058. Datum faillissement: 4 maart 2019. Rechters Commissarissen: MARC FLOREN, ELISABETH BOGAERT, Curators: BRIGITTE VANDER MEULEN, Tramstraat 68, 8700 TIELT- b.vander.meulen@skynet.be;YVES CASTERMANS, HOUTKAAI 15/02, 8000 BRUGGE- yves.castermans@castermans-advocaten.be;MARC CASTERMANS, HOUTKAAI 15/02, 8000 BRUGGE- marc.castermans@castermans-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDER MEULEN BRIGITTE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland