Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vanderhaegen Bjorn

Op 05-03-2019 is Vanderhaegen Bjorn te Wuustwezel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 589952812. De (hoofd)activiteit van Vanderhaegen Bjorn is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanderhaegen Bjorn
Plaats:
Wuustwezel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
589952812
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Uitvoeren van metsel- en voegwerken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oud-Dorpsstraat 53APP2
2990 Wuustwezel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-03-2019
589952812
Uitspraak faillissement op 5-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: VANDERHAEGEN BJORN, ALOIS BLOMMAERTSTRAAT 13/A/B1, 2990 WUUSTWEZEL, geboren op 16/02/1981 in MAASEIK. Handelsactiviteit: SCHRIJNWERK Handelsbenaming: BVDH CONSTRUCT Uitbatingsadres: OUD-DORPSSTRAAT 53 BUS APP2, 2990 WUUSTWEZEL Ondernemingsnummer: 0589.952.812 Referentie: 20190245. Datum faillissement: 5 maart 2019. Rechter Commissaris: LUC BREUGELMANS. Curator: ALAIN VAN DEN CLOOT, TABAKVEST 47, 2000 ANTWERPEN 1- vandencloot@dcadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 mei 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DEN CLOOT ALAIN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland