Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Rd Techniek

Op 12-03-2019 is Rd Techniek te Etterbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 835761797. De (hoofd)activiteit van Rd Techniek is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rd Techniek
Plaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
835761797
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in andere artikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rob Schumanplein 2-4/6
1040 Etterbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-03-2019
835761797
Uitspraak faillissement op 12-3-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: RD TECHNIEK BVBA ROBERT SCHUMANPLEIN 2-4/6, 1040 ETTERBEEK. Handelsactiviteit: loodgieterij Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0835.761.797 Referentie: 20190172. Datum faillissement: 12 maart 2019. Rechter Commissaris: RENE BLOCKX. Curator: ANIEK BERGMANS, NINOOFSESTEENWEG 244, 1700 DILBEEK- aniek.bergmans@advocaten-tdsb.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 12/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BERGMANS ANIEK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland