Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Guedens Koen Marie Jos

Op 27-06-2019 is Guedens Koen Marie Jos te Lummen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 771172962. De (hoofd)activiteit van Guedens Koen Marie Jos is teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Guedens Koen Marie Jos
Plaats:
Lummen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
771172962
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Landbouw, bosbouw en visserij
Hoofdcode
Teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten
Nevencode
Gemengd bedrijf
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schuilenbroekstraat 1
3560 Lummen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-06-2019
771172962
Uitspraak faillissement op 27-6-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: GUEDENS KOEN, SCHUILENBROEKSTRAAT 1, 3560 LUMMEN, geboren op 01/06/1972 in DIEST. Handelsactiviteit: landbouw Ondernemingsnummer: 0771.172.962 Referentie: 20190248. Datum faillissement: 27 juni 2019. Rechter Commissaris: LIESBET DEBEN. Curator: THIERRY BIELEN, CORDA CAMPUS KEMPISCHE STEENWEG 311/2.10, 3500 HASSELT- thierry.bielen@insolventierecht.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/06/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 augustus 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BIELEN THIERRY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland