Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Smart Solutions

Op 30-07-2019 is Smart Solutions te Leefdaal (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 442444516. De (hoofd)activiteit van Smart Solutions is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Smart Solutions
Plaats:
Leefdaal
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
442444516
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dorpstraat 352
3061 Leefdaal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-07-2019
442444516
Uitspraak faillissement op 30-7-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: SMART SOLUTIONS BVBA DORPSTRAAT 352, 3061 LEEFDAAL. Handelsactiviteit: algemene bouwinstallatie, isolatiewerkzaamheden, papier Ondernemingsnummer: 0442.444.516 Referentie: 20190212. Datum faillissement: 30 juli 2019. Rechter Commissaris: ALEXANDER DUMON. Curators: VIVIANE MISSOUL, KONING ALBERTLAAN 186, 3010 KESSEL-LO- viviane.missoul@missoul-law.be;TOM VAN DER LINDEN, KONING ALBERTLAAN 186, 3010 KESSEL-LO- tom.vanderlinden@missoul-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/07/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 september 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MISSOUL VIVIANE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland