Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Anouar

Op 28-08-2019 is Anouar te Gilly (Charleroi) (Henegouwen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 849294683. De (hoofd)activiteit van Anouar is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Anouar
Plaats:
Gilly (Charleroi)
Provincie:
Henegouwen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
849294683
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Place Des Haies 5
6060 Gilly (Charleroi)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-08-2019
849294683
Uitspraak faillissement op 28-8-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: ANOUAR BVBA PLACE DES HAIES 5, 6060 GILLY (CHARLEROI). Handelsactiviteit: uitbating bakkerij Handelsbenaming: PATISSERIE ANOUAR Uitbatingsadres: ARENDONCKSTRAAT 68/A, 2800 MECHELEN Handelsactiviteit: uitbating bakkerij Handelsbenaming: ANOUAR Uitbatingsadres: GROTE MARKT 14/3, 2000 ANTWERPEN 1 Ondernemingsnummer: 0849.294.683 Referentie: 20190175. Datum faillissement: 28 augustus 2019. Rechter Commissaris: FREDERIK VERCAUTEREN. Curator: FRANCOIS VAN CAMP, HULSTHOUTSESTEENWEG 84, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG- francois@advocaatvancamp.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/08/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN CAMP FRANCOIS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland