Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Foubert Edwin

Op 04-10-2019 is Foubert Edwin te Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 593814006. De (hoofd)activiteit van Foubert Edwin is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Foubert Edwin
Plaats:
Sint-Niklaas
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
593814006
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Bouwarchitecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeveneekhoekstraat 48
9100 Sint-Niklaas
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-10-2019
593814006
Uitspraak faillissement op 4-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: FOUBERT EDWIN, ZEVENEEKHOEKSTRAAT 48, 9100 SINT-NIKLAAS, geboren op 20/12/1952 in SINT NIKLAAS. Handelsactiviteit: architect Ondernemingsnummer: 0593.814.006 Referentie: 20190446. Datum faillissement: 4 oktober 2019. Rechter Commissaris: PETER FOCKE. Curators: IVAN REYNS, GROTE BAAN 68, 9120 BEVEREN-WAAS- ir@reyns-advocaten.com. Co-Curator: ANTOON DEMUYNCK, BAVERIKSTRAAT 19, 9250 WAASMUNSTER- aan.toonder@gmail.com Voorlopige datum van staking van betaling: 03/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: REYNS IVAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland