Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Tappa Vino

Op 04-10-2019 is Tappa Vino te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 646898641. De (hoofd)activiteit van Tappa Vino is verschaffen van accommodatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Tappa Vino
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
646898641
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Verschaffen van accommodatie
Nevencode
Gastenkamers
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Philipstockstraat 37
8000 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-10-2019
646898641
Uitspraak faillissement op 4-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: TAPPA VINO BVBA PHILIPSTOCKSTRAAT 37, 8000 BRUGGE. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN WIJNEN EN GEESTRIJKE DRANKEN IN GESPECIALISEERDE WINKELS Handelsbenaming: DAVOLA DELICATESSEN Ondernemingsnummer: 0646.898.641 Referentie: 20190223. Datum faillissement: 4 oktober 2019. Rechter Commissaris: FREDERIK MOORTGAT. Curators: BRECHT MICHELS, KEUVELHOEKSTRAAT 32, 8300 KNOKKE-HEIST- b.michels@fellows.be;CHRISTOF DUPON, PASTORIJSTRAAT 93, 8750 03 ZWEVEZELE- info@advocaatdupon.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MICHELS BRECHT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland