Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bakija Nazmi

Op 14-01-2020 is Bakija Nazmi te Steenokkerzeel (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 550371367. De (hoofd)activiteit van Bakija Nazmi is sanering en ander afvalbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bakija Nazmi
Plaats:
Steenokkerzeel
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
550371367
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Sanering en ander afvalbeheer
Nevencode
Sanering en ander afvalbeheer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Eikenlaan 18
1820 Steenokkerzeel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-01-2020
550371367
Uitspraak faillissement op 14-1-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BAKIJA NAZMI, EIKENLAAN 18, 1820 STEENOKKERZEEL, geboren op 22/11/1973 in SKOPPE. Handelsactiviteit: algemene bouw Ondernemingsnummer: 0550.371.367 Referentie: 20200030. Datum faillissement: 14 januari 2020. Rechter Commissaris: BART PURNAL. Curator: RUTGER BELSACK, VICTOR NONNEMANSTRAAT 15B, 1600 SINT-PIETERS-LEEUW- rb@novius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/01/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 februari 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BELSACK RUTGER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland