Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Landuyt Ives

Op 07-02-2020 is Landuyt Ives te Wingene (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 648692844. De (hoofd)activiteit van Landuyt Ives is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Landuyt Ives
Plaats:
Wingene
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
648692844
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wingenesteenweg 17
8750 Wingene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-02-2020
648692844
Uitspraak faillissement op 7-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: LANDUYT IVES, WINGENESTEENWEG 17, 8750 WINGENE, geboren op 24/04/1967 in IEPER. Handelsactiviteit: EETGELEGENHEID MET BEPERKTE BEDIENING Handelsbenaming: FRIETHUISJE DEN HILLE Uitbatingsadres: WINGENESTEENWEG 17, 8750 WINGENE Ondernemingsnummer: 0648.692.844 Referentie: 20200026. Datum faillissement: 7 februari 2020. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: BRIGITTE VANDER MEULEN, Tramstraat 68, 8700 TIELT- b.vander.meulen@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 maart 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDER MEULEN BRIGITTE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland