Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Koninklijke Football Club Duffel

Op 27-04-2020 is Koninklijke Football Club Duffel te Duffel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 407847881. De (hoofd)activiteit van Koninklijke Football Club Duffel is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Koninklijke Football Club Duffel
Plaats:
Duffel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
407847881
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Exploitatie van sportaccommodaties
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rooienberg 56
2570 Duffel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-04-2020
407847881
Uitspraak faillissement op 27-4-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB DUFFEL VZW ROOIENBERG 56, 2570 DUFFEL. Handelsactiviteit: activiteiten van voetbalclub en uitbating cafetaria Ondernemingsnummer: 0407.847.881 Referentie: 20200080. Datum faillissement: 27 april 2020. Rechter Commissaris: FREDERIK MORTELMANS. Curator: JEROEN PINOY, CELLEBROEDERSSTRAAT 13, 2800 MECHELEN- jeroenpinoy@alexius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/04/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juni 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PINOY JEROEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland