Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Exhibit International

Op 28-04-2020 is Exhibit International te Uccle (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 432133812. De (hoofd)activiteit van Exhibit International is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Exhibit International
Plaats:
Uccle
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
432133812
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Organisatie van congressen en beurzen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue De Messidor 186/22
1180 Uccle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-04-2020
432133812
Uitspraak faillissement op 28-4-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: EXHIBIT INTERNATIONAL MESSIDORLAAN 186 BUS 22, 1180 UKKEL. Handelsactiviteit: decorateur etalagist Ondernemingsnummer: 0432.133.812 Referentie: 20200232. Datum faillissement: 28 april 2020. Rechter Commissaris: JORIS VAN DEN BRUEL. Curator: OLIVIER RONSE, ZEVEN BUNDERSLAAN 130, 1190 BRUSSEL 19- olivier.ronse@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/04/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 juni 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: RONSE OLIVIER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland