Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mascot Renovatiebedrijf

Op 16-10-2020 is Mascot Renovatiebedrijf te Langemark-Poelkapelle (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 866043516. De (hoofd)activiteit van Mascot Renovatiebedrijf is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mascot Renovatiebedrijf
Plaats:
Langemark-Poelkapelle
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
866043516
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Houthulstseweg 70
8920 Langemark-Poelkapelle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-10-2020
866043516
Uitspraak faillissement op 16-10-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: BV MASCOT RENOVATIEBEDRIJF HOUTHULSTSEWEG 70, 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE. Handelsactiviteit: bouwwerken Handelsbenaming: ALLRENBO Uitbatingsadres: HOUTHULSTSEWEG 70, 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE Ondernemingsnummer: 0866.043.516 Referentie: 20200051. Datum faillissement: 16 oktober 2020. Rechter Commissaris: ANNE-MARIE SYX. Curator: PETER DEWITTE, SPEIESTRAAT 85, 8940 WERVIK- dewitte@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWITTE PETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland