Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dewi

Op 08-01-2021 is Dewi te Stekene (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 411912181. De (hoofd)activiteit van Dewi is vervaardiging van kleding.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dewi
Plaats:
Stekene
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
411912181
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van kleding
Nevencode
Vervaardiging van onderkleding
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Preekekeplein 7
9190 Stekene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-01-2021
411912181
Uitspraak faillissement op 8-1-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: DEWI BV PREEKEKEPLEIN(STE) 7, 9190 STEKENE. Handelsactiviteit: Vervaardigen van bovenkleding Ondernemingsnummer: 0411.912.181 Referentie: 20210017. Datum faillissement: 8 januari 2021. Rechter Commissaris: PETER FOCKE. Curators: PIETER WAUMAN, VIJFSTRATEN 57, 9100 SINT-NIKLAAS- pieter.wauman@truyensadvocaten.be;LISA HEUNINCK, VIJFSTRATEN 57-59 24, 9100 SINT-NIKLAAS- lisa.heuninck@truyensadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/01/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 februari 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WAUMAN PIETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland