Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Kaashoeve-Andy Patyn

Op 20-04-2021 is De Kaashoeve-Andy Patyn te Deinze (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 650673228. De (hoofd)activiteit van De Kaashoeve-Andy Patyn is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Kaashoeve-Andy Patyn
Plaats:
Deinze
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
650673228
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 100 m² en minder dan 400 m²)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gaverstraat 1
9850 Deinze
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-04-2021
650673228
Uitspraak faillissement op 20-4-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: DE KAASHOEVE-ANDY PATYN BV GAVERSTRAAT 1, 9850 NEVELE. Handelsactiviteit: detailhandel in zuivelproducten en eieren Ondernemingsnummer: 0650.673.228 Referentie: 20210112. Datum faillissement: 20 april 2021. Rechter Commissaris: GEERT CLAERHOUT. Curator: HILDE DE BOEVER, BRUSSELSESTEENWEG 119A, 9090 MELLE- hdeboever@advocura.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/04/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 mei 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE BOEVER HILDE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland