Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Roeve Xpo

Op 18-05-2021 is De Roeve Xpo te Brussel (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 877572559. De (hoofd)activiteit van De Roeve Xpo is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Roeve Xpo
Plaats:
Brussel
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
877572559
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Overige activiteiten van gespecialiseerde designers
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Belgieplein 1
1020 Brussel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-05-2021
877572559
Uitspraak faillissement op 18-5-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DE ROEVE XPO BV BELGIEPLEIN 1, 1020 LAKEN. Handelsactiviteit: congressen en beurzen Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0877.572.559 Referentie: 20210194. Datum faillissement: 18 mei 2021. Rechter Commissaris: MARC GEERAERTS. Curator: CAROLINE DE LEPELEIRE, KUNSTLAAN 24/9 A, 1000 BRUSSEL 1- secretary@drpadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 juni 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE LEPELEIRE CAROLINE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland