Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Synvestment

Op 21-05-2021 is Synvestment te Herenthout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 737899289. De (hoofd)activiteit van Synvestment is inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Synvestment
Plaats:
Herenthout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
737899289
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning
Nevencode
Terugwinning van overig gesorteerd afval
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Itegemse Steenweg 113
2270 Herenthout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-05-2021
737899289
Uitspraak faillissement op 21-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: SYNVESTMENT BV ITEGEMSE STEENWEG 113, 2270 HERENTHOUT. Handelsactiviteit: RECUPERATIE EN RECYCLAGE VAN AFVAL Handelsbenaming: SYNFROST Uitbatingsadres: INDUSTRIELAAN 15, 2250 OLEN Ondernemingsnummer: 0737.899.289 Referentie: 20210068. Datum faillissement: 21 mei 2021. Rechter Commissaris: MARIE-CLAIRE DE CONINCK. Curator: ANNELIES HELLEMANS, NEETWEG 24, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG- faillissementen@intego-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HELLEMANS ANNELIES.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland