Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement F'lexinet

Op 27-05-2021 is F'lexinet te Tervuren (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 476446281. De (hoofd)activiteit van F'lexinet is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
F'lexinet
Plaats:
Tervuren
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
476446281
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Holdings
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Moorselstraat 131
3080 Tervuren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-05-2021
476446281
Uitspraak faillissement op 27-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: FLEXINET MOORSELSTRAAT 131, 3080 TERVUREN. Handelsactiviteit: computerconsultancy-activiteiten Ondernemingsnummer: 0476.446.281 Referentie: 20210068. Datum faillissement: 27 mei 2021. Rechter Commissaris: LUC NELISSEN. Curator: STEVEN VERBEKE, OLV Broedersstraat 3, 3300 TIENEN- sv@vllaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERBEKE STEVEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland