Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dierckx Franky

Op 06-07-2021 is Dierckx Franky te Laakdal (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 675621826. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dierckx Franky
Plaats:
Laakdal
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
675621826
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Markt 251
2430 Laakdal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-07-2021
675621826
Uitspraak faillissement op 6-7-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: DIERCKX FRANKY, MOLDERBEEMDENDIJK 2/A000, 2440 GEEL, geboren op 02/07/1971 in GEEL. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN TAPIJTEN E.A.VLOERBEDEKKING EN WANDBEKLEDING IN GESPECIALISEERDE WINKELS Handelsbenaming: FRADIE Ondernemingsnummer: 0675.621.826 Referentie: 20210135. Datum faillissement: 6 juli 2021. Rechter Commissaris: MARIA DAMS. Curator: EEF STESSENS, COLBURNLEI 22, 2400 MOL- eefje@colburnadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/07/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 augustus 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: STESSENS EEF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland