Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Cuyper Pascal

Op 26-08-2021 is De Cuyper Pascal te Langemark-Poelkapelle (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 632586587. De (hoofd)activiteit van De Cuyper Pascal is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Cuyper Pascal
Plaats:
Langemark-Poelkapelle
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
632586587
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lange Molenstraat 21
8920 Langemark-Poelkapelle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-08-2021
632586587
Uitspraak faillissement op 26-8-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: DE CUYPER PASCAL, LANGE MOLENSTRAAT 21, 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE, geboren op 09/08/1988 in ROESELARE. Handelsactiviteit: timmer-en schrijnwerken Handelsbenaming: TIMMER- EN SCHRIJNWERKEN DE CUYPER Uitbatingsadres: LANGE MOLENSTRAAT 21, 8920 POELKAPELLE Ondernemingsnummer: 0632.586.587 Referentie: 20210025. Datum faillissement: 26 augustus 2021. Rechter Commissaris: DIRK VANGHELUWE. Curator: FILIP HOUVENAGHEL, DEKEN DE BOLAAN 57, 8970 POPERINGE- info@houvenaghel.net. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 oktober 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HOUVENAGHEL FILIP.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland