Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Abj Trans

Op 09-11-2021 is Abj Trans te Linkebeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 653747930. De (hoofd)activiteit van Abj Trans is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Abj Trans
Plaats:
Linkebeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
653747930
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Exploitatie van taxi's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Alsembergsesteenweg 34
1630 Linkebeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-11-2021
653747930
Uitspraak faillissement op 9-11-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: ABJ TRANS BV ALSEMBERGSESTEENWEG 34, 1630 LINKEBEEK. Handelsactiviteit: goederenvervoer Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0653.747.930 Referentie: 20210448. Datum faillissement: 9 november 2021. Rechter Commissaris: GEERT ANCIAUX. Curator: MICHIEL VERRAES, EDMOND TOLLENAERESTRAAT 56-79 B23, 1020 BRUSSEL 2- michien.verraes@modo-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 december 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERRAES MICHIEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland