Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vekemans Kris

Op 15-11-2021 is Vekemans Kris te Duffel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 838798392. De (hoofd)activiteit van Vekemans Kris is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vekemans Kris
Plaats:
Duffel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
838798392
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in huisdieren, voedsel voor huisdieren en benodigdheden daarvoor in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Waarloossteenweg 18
2570 Duffel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2021
838798392
Uitspraak faillissement op 15-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: VEKEMANS KRIS, MECHELSEBAAN 201, 2570 DUFFEL, geboren op 20/06/1985 in LIER. Handelsactiviteit: kleinhandel in huisdieren, dierenvoeding en benodigdheden Ondernemingsnummer: 0838.798.392 Referentie: 20210156. Datum faillissement: 15 november 2021. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: ELKE GOOSSENS, LEOPOLDSTRAAT 64, 2800 MECHELEN- e.goossens@deridder-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 januari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GOOSSENS ELKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland