Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Adala Dhaou

Op 17-11-2021 is Adala Dhaou te De Panne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 812720834. De (hoofd)activiteit van Adala Dhaou is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Adala Dhaou
Plaats:
De Panne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
812720834
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeelaan 210
8660 De Panne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-11-2021
812720834
Uitspraak faillissement op 17-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: ADALA DHAOU, AV DES MARECHAUX DE FRANCE 14, 59240 DUNKERQUE - FRANKRIJK, geboren op 10/01/1959 in ZARZIS. Handelsactiviteit: Frituur Handelsbenaming: FRITERIE DE LUXE Uitbatingsadres: ZEELAAN 210, 8660 DE PANNE Ondernemingsnummer: 0812.720.834 Referentie: 20210045. Datum faillissement: 17 november 2021. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: DIRK WAEYAERT, VLEESHOUWERSSTRAAT 9, 8630 VEURNE- dirk@advocaatwaeyaert.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 januari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WAEYAERT DIRK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland