Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Roy Francy

Op 16-11-2021 is Van Roy Francy te Laakdal (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 660718567. De (hoofd)activiteit van Van Roy Francy is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Roy Francy
Plaats:
Laakdal
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
660718567
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Plaatsen van tatouages en piercings
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Markt 4
2430 Laakdal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-11-2021
660718567
Uitspraak faillissement op 16-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: VAN ROY FRANCY, MARKT 4, 2430 LAAKDAL, geboren op 23/02/1987 in DIEST. Handelsactiviteit: tattooshop Handelsbenaming: INKSITE Ondernemingsnummer: 0660.718.567 Referentie: 20210229. Datum faillissement: 16 november 2021. Rechter Commissaris: MARIA DAMS. Curator: AN NOTELTEIRS, GROTE MARKT 55, 2260 WESTERLO- an@n-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 december 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NOTELTEIRS AN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland