Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Join Groep

Op 18-11-2021 is Join Groep te Tessenderlo (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 666869357. De (hoofd)activiteit van Join Groep is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Join Groep
Plaats:
Tessenderlo
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
666869357
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Essenschotstraat 8
3980 Tessenderlo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-11-2021
666869357
Uitspraak faillissement op 18-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: JOIN GROEP BV ESSENSCHOTSTRAAT 8, 3980 TESSENDERLO. Handelsactiviteit: eetgelegenheid Ondernemingsnummer: 0666.869.357 Referentie: 20210246. Datum faillissement: 18 november 2021. Rechter Commissaris: MARCEL TSCHOSCHIA. Curator: PATRICK BUSSERS, VISSERIJSTRAAT, 4, 3590 DIEPENBEEK- patrick.bussers@bussersadvo.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 december 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BUSSERS PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland