Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Unieke Eventlocaties

Op 18-11-2021 is Unieke Eventlocaties te Hasselt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 637943759. De (hoofd)activiteit van Unieke Eventlocaties is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Unieke Eventlocaties
Plaats:
Hasselt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
637943759
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Scheepvaartkaai 16A
3500 Hasselt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-11-2021
637943759
Uitspraak faillissement op 18-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: UNIEKE EVENTLOCATIES BV SCHEEPVAARTKAAI 16A, 3500 HASSELT. Handelsactiviteit: organiseren en verzorgen van feesten Ondernemingsnummer: 0637.943.759 Referentie: 20210245. Datum faillissement: 18 november 2021. Rechter Commissaris: MARCEL TSCHOSCHIA. Curator: PATRICK BUSSERS, VISSERIJSTRAAT, 4, 3590 DIEPENBEEK- patrick.bussers@bussersadvo.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 december 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BUSSERS PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland