Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Boursier Michael

Op 18-11-2021 is Boursier Michael te Blankenberge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 679920114. De (hoofd)activiteit van Boursier Michael is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Boursier Michael
Plaats:
Blankenberge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
679920114
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Zagen en schaven van hout
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Koning Boudewijnlaan 131
8370 Blankenberge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-11-2021
679920114
Uitspraak faillissement op 18-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: BOURSIER MICHAEL, ZEVEKOTESTRAAT 43, 8470 GISTEL, geboren op 04/07/1985 in DOORNIK. Handelsactiviteit: ALGEMENE BOUW VAN RESIDENTIELE EN ANDERE NIET-RESIDENTIELE GEBOUWEN Handelsbenaming: LAMADAZE Uitbatingsadres: KONING BOUDEWIJNLAAN 13, 8370 BLANKENBERGE Ondernemingsnummer: 0679.920.114 Referentie: 20210132. Datum faillissement: 18 november 2021. Rechter Commissaris: MARLEEN HOSTE. Curator: DAVE PARDO, KALVEKEETDIJK 179 /08, 8300 KNOKKE-HEIST- d.pardo@fellows.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 december 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PARDO DAVE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland