Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Heidehuis Vastgoed

Op 18-11-2021 is Heidehuis Vastgoed te Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 885805978. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Heidehuis Vastgoed
Plaats:
Kapellen (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
885805978
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leeuw Vlaanderenln 1/2
2950 Kapellen (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-11-2021
885805978
Uitspraak faillissement op 18-11-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: HEIDEHUIS VASTGOED BV LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 1, 2950 KAPELLEN (ANTW.). Handelsactiviteit: handel in eigen onroerend goed Ondernemingsnummer: 0885.805.978 Referentie: 20210649. Datum faillissement: 18 november 2021. Rechter Commissaris: JAN LANGENUS. Curator: GUY VAN DENABEELE, VAN BEETHOVENSTRAAT 28 BUS 402, 2018 ANTWERPEN 1- guy.van.denabeele@hotmail.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/11/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 januari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DENABEELE GUY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland