Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Op Den Dries

Op 04-01-2022 is Op Den Dries te Hoeselt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 424255630. De (hoofd)activiteit van Op Den Dries is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Op Den Dries
Plaats:
Hoeselt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
424255630
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en textielgrondstoffen en halffabrikaten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Romershovenstraat 188
3730 Hoeselt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-01-2022
424255630
Uitspraak faillissement op 4-1-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: OP DEN DRIES NV ROMERSHOVENSTRAAT 188, 3730 HOESELT. Handelsactiviteit: FOKKEN VAN PAARDEN Handelsbenaming: NV OP DEN DRIES Uitbatingsadres: ROMERSHOVENSTRAAT 188, 3730 HOESELT Ondernemingsnummer: 0424.255.630 Referentie: 20220002. Datum faillissement: 4 januari 2022. Rechter Commissaris: WILLEM CORSTJENS. Curators: BERNARD TOPPET-HOEGARS, BILZERSTEENWEG 263, 3700 TONGEREN- info@toppet.be;PHILIPPE GHESQUIERE, BILZERSTEENWEG 263, 3700 TONGEREN- philippe.ghesquiere@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/01/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 februari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TOPPET-HOEGARS BERNARD.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland